HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEPANELEN

0342-700240en bel met ons

Is uw huis geschikt voor zonnepanelen?

Ontdek in onze 5 punten-checklist of uw dak al dan niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

  1. Is het dak waar u de panelen op wilt plaatsen uw eigendom? Als u het bedrijfsgebouw huurt is het noodzakelijk dat u van de eigenaar schriftelijk toestemming krijgt voor het plaatsen van zonnepanelen
  2. Heeft u een plat dak, een gevel of schuin dak gericht op het zuidoosten tot zuidwesten?
  3. Is er voldoende dakoppervlak? De benodigde vrije ruimte op uw dak is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Houd rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m of 1m x 1.26m. U heeft minimaal 5 m2 dakvlak nodig.
  4. Heeft uw dak de gehele dag direct zonlicht? Het spreekt voor zich dat er geen gebouwen of hoge bomen mogen zijn die de panelen in de schaduw zetten. Dit vermindert de opbrengst. Denk echter ook aan obstakels als een schoorsteen of dakrand. Dit kunnen ook bepalende factoren voor uw totale opbrengst zijn.
  5. Is uw woning of bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Als u drie van deze vragen met ja kunt beantwoorden dan is uw dak geschikt voor zonnepanelen. Als er ook asbest op het dak aanwezig is, dan is ons totaalpakket een goede optie. Wij hebben de afgelopen 10 jaren heel wat projecten succesvol gerealiseerd voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dankzij ons totaalconcept en de expertise kunnen wij de meest rendabele oplossing aanbieden. We leveren betrouwbaar maatwerk van aanname tot oplevering.